Хотел Grand Gold, Истанбул

Хотел “Grand Gold” 4* е разположен на брега на Мраморно море, на 35 км. от центъра на град Истанбул. Хотелът разполага със 73 стаи с изглед към морето или открития басейн. Модерно обзаведените стаи в хотел Grand Gold са с LED телевизор, климатик и самостоятелна баня. Хотелът предлага на своите гости 2 ресторанта, открит басейн с безплатни шезлонги и чадъри, безплатен Wi-Fi достъп и безплатен частен паркинг. Срещу допълнително заплащане, можете да ползвате Спа център с турски хамам, сауна и фитнес, разположени в съседния хотел Blue World 4. В същият хотел има дискотека с капацитет от 300 места.

Хотел “Grand Gold” 4*, предлага ежедневна закуска и вечеря на шведска маса. Гостите могат да закусят или вечерят на терасата с морски изглед. Вечерята в ресторант е с жива музика.

Хотелът се намира в курортния район Кумбургаз, около него има множество други хотели, ресторанти, кафенета и най-различни атракции. Срещу допълнително заплащане, гостите на хотела могат да се възползват от всекидневно организираните екскурзии до град Истанбул. Можете да посетите стария град, района Султанахмет, Капълъ Чарши и някои от най-големите молове в града.

This slideshow requires JavaScript.

Comments are closed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑