Хотел „Каза Арт”, село Орешак

Хотел Каза Арт в село Орешак, до Троянския манастир, е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение – симбиоза от изкуство, артистични мебели и фантастична кулинария. Може да бъде описан като бутиков хотел, арт хотел или семеен хотел – ние сме дори и повече от това! На такова разнообразие не може да бъде поставен обикновен етикет. Семейният хотел Каза Арт се е доказал като една невероятна и цветна дестинация в красивия, наситен с история пейзаж.

Идеята беше да се създаде нещо ново, различно, уникално и безкрайно уютно – наслада за всички сетива. Във връзка с това, интериорът на всяка стая е индивидуален и изразява уникална тема, натурален елемент и материал. Целият хотел Каза Арт – стаи, лоби, ресторант, тераси, градини и басейн, са декорирани с много любов и отдаденост към всеки детайл от нашия отдел за интериор. Всички мебели и декоративни елементи са достъпни за покупка чрез хотел Каза Арт. Хотелът функционира също като Шоурум за мебели и интериор „Каза Арт“. Приветстваме всички свои гости с радост и с обещанието за едно вълнуващо и уникално преживяване!

Хотел Каза Арт създават Пламен Петров – художник и мебелен производител и Биляна Милушева – галерист и интериорен консултант. В едно от най-привлекателните и колоритни кътчета в Троянския балкан – с. Орешак, двамата творци създават уникална архитектура и дизайн, нестандартен арт хотел със седем стаи, четири студиа, три апартамента, малък спа кът, лоби бар и ресторант. От създаването си хотелът еволюира постоянно, усъвършенства облика си чрез аранжиране, интериорни нововъведения и промени на външните зони. Тъй като нашият хотел е и шоурум, ние имаме възможност да създаваме нови интериорни концепции и да носим уют и атмосфера за всички.

Тематичните стаи на хотел Каза Арт са вдъхновени от основните сили във Вселената – Море, Земя, Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов. Всяка една е обзаведена с различен интериор и артистични мебели, допълващи тематиката. Хотел Каза Арт е Вашето преживяване да бъдете различни, нестандартни, неповторими! Бъдете наши гости – през Вашия уикенд, Вашата почивка или Вашето бизнес събитие!

ЦЕНИ

УДОБСТВА

 

Comments are closed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑