Спа хотел „Мантар”, село Марикостиново

Село Марикостиново е известен балнеоложки център. Северозападно от селото се намират лековитите горещи минерални извори. Покрай изворите са се образували кални бани, в които се лекува дископатия и множество други костни заболявания. Минералната вода от различните водоизточници в с. Марикостиново има близък състав и характер, който се запазва постоянен.

СПА хотел Мантар, Марикостиново се намира край минералните извори на селото и предлага дизайнерски и луксозен стил в своите стаи и апартаменти с невероятна панорамна гледка към живописната природа, заобикаляща хотела. Ресторантът ще ви изкуши с традиционни, тематични и био менюта, приготвени винаги с най-свежите продукти за сезона и в най-здравословните им комбинации.

Всички стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран и кабелни програми, както и собствена баня с халати и чехли. В някои ви очаква и кът за сядане. В целия хотел е осигурен безплатен Wi-Fi интернет.

Ресторант: интериорът на ресторанта съчетава аристократична атмосфера и модерен дух. Престоят тук обещава неповторима наслада от изтънчени вкусове и удовлетворение от професионално обслужване. Може да изберете между традиционни, тематични и био менюта, приготвени винаги с най-свежите продукти за сезона и в най-здравословните им комбинации. За всичко това ще се погрижи екипът на хотела.

СПА центърът е изграден и оборудван по най-високи стандарти. Впечатлява гостите с неповторим дизайн и идейно проектиран интериор в различните зони, представящ многообразие от материали, тенденции и акценти. Тук ще имате възможността да се отдадете на заслужена почивка и активно лечение, за което допринасят и лечебните свойства на минералната вода.

Спа Хотел Мантар разполага със закрит минерален басейн с обособена детска част. Температура на водата в басейна e 37оС. Басейнът е оборудван с хидромасажни джетове. Позволява осъществяването на вашите спортни тренировки, както и на групови водни занимания. Минералната вода е с доказани качества за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания.

Фитнес центърът на Спа Хотел Мантар е място където може да поддържате своя тонус и добро физическо състояние в свежа и комфортна обстановка. Предлагаме всички необходими уреди за една пълноценна тренировка, както за любители, така и за професионални спортисти.

Спа хотел Мантар разполага с конферентна зала с капацитет 100 седящи места, оборудвана с мултимедийна техника. Условията й са подходящи за провеждане на конференции, семинари, презентации, работни срещи и други делови и културни мероприятия. Екипът ни ще Ви предложи професионално организиран кетъринг и идеи за всяка стъпка от Вашия организационен процес.

ЦЕНИ

УДОБСТВА

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Comments are closed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑