йкк
Сигурност и комфорт за вашeто пътуване
Галерия
Контакти
Адрес: гр.Перник, ул.Железничарска №15 Телефон:+359 898 617 897 Резервации и запитвания: bus.pernik@abv.bg Работно време офис: понеделник - петък 10.00 ч. - 18.00 ч.
BUS PERNIK           Transport & Travel Agency Почивки и екскурзии Хотели За нас Услуги Автобусни билети Редовни линии
Дата: 24.09.2017 г. Тръгване: 06:00 ч. от Начална спирка Перник
Възрастен Дете до 12г. 29 лв. 24 лв.
Забележка: Екскурзията се осъществява при минимум 25 записани туристи Срок за уведомяване при недостигнат брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване Цената на екскурзията не включва застраховка "Отмяна на пътуване". При направена          такава, при който и да е застраховател, агенцията не носи отговорност и не          възстановява стойността на застраховката при отмяна на екскурзията. Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на          програмата. При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната          обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска          промяна в програмата. В тези тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на          програмата.
Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус Туристическа застраховка Водач от туристическата агенция Посещение на “Троянски манастир” Свободно време в град Троян  Свободно време в село Орешак Цената не включва: Разходи от личен характер Входни такси за туристически обекти       
"Бус Перник” Ви кани на еднодневна екскурзия до Троянски манастир, град Троян и с.Орешак. „Български фестивал на сливата” е културно събитие в община Троян, което се осъществи през 2011-2013 г. с финансовата подкрепа на оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския фонд за развитие и бюджета на Република България. Фестивалът е продължение и развитие в нови форми на популярния „Празник на сливата и троянската сливова ракия” имащ в годините на своето съществуване, популярност и почитатели сред местната общност и гостите на града и общината. Провеждат се множество конкурси по време на фестивала: (Конкурс за най-добра домашна сливова ракия/Кулинарни конкурси за сладко или сладкиш със сливи и основно ястие или предястие със сливи/Демонстрация на традиционно изваряване на сливова ракия от признати майстори / Базар на традиционни сливови производи и предмети, свързани с употребата на сливата и троянската сливова ракия / Кулинарни приключения с "Орешашките баби", демонстрации по приготвяне на характерни за троянския край традиционни ястия със сини сливи).
НОВО
Фестивал на сливата в град Троян и с.Орешак