йкк
Сигурност и комфорт за вашeто пътуване
Галерия
Контакти
Адрес: гр.Перник, ул.Железничарска №15 Телефон:+359 898 617 897 Резервации и запитвания: bus.pernik@abv.bg Работно време офис: понеделник - петък 10.00 ч. - 18.00 ч.
BUS PERNIK           Transport & Travel Agency Почивки и екскурзии Хотели За нас Услуги Автобусни билети Редовни линии
Дата: 17.09.2017 г. Тръгване: 08:00 ч. от Начална спирка Перник
Възрастен Дете до 12г. 19 лв. 14 лв.
Забележка: Екскурзията се осъществява при минимум 25 записани туристи Срок за уведомяване при недостигнат брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване Цената на екскурзията не включва застраховка "Отмяна на пътуване". При направена          такава, при който и да е застраховател, агенцията не носи отговорност и не          възстановява стойността на застраховката при отмяна на екскурзията. Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на          програмата. При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната          обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска          промяна в програмата. В тези тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на          програмата.
Рилски манастир и Стобски пирамиди
Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус Туристическа застраховка Водач от туристическата агенция Посещение Рилския манастир Посещение на Стобски пирамиди Цената не включва: Разходи от личен характер Входни такси за туристически обекти
“Бус Перник” Ви кани на еднодневна екскурзия до Рилски манастир и Стобски пирамиди. Рилският манастир е най-големия манастир в България. Основан е през X век от Св. Иван Рилски и учениците му. Намира се в сърцето на планината Рила. Той е един от най-значимите културни паметници в България и е включен в Списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО през 1983г. Стобските пирамиди са красиви скални феномени намиращи се над село Стоб. Представляват отделни скални монументи, всеки от които има разнообразна форма и големина. Най-големите достигат до 10-12 метра височина, а най-популярната форма сред тях е конусовидната.
НОВО