йкк
Сигурност и комфорт за вашeто пътуване
Галерия
Контакти
Адрес: гр.Перник, ул.Железничарска №15 Телефон:+359 898 617 897 Резервации и запитвания: bus.pernik@abv.bg Работно време офис: понеделник - петък 10.00 ч. - 18.00 ч.
BUS PERNIK           Transport & Travel Agency Почивки и екскурзии Хотели За нас Услуги Автобусни билети Редовни линии
Дата: 06.08.2017 г. Тръгване: 06:30 ч. от Начална спирка Перник
Възрастен Дете до 12г. 29 лв. 24 лв.
Забележка: Екскурзията се осъществява при минимум 25 записани туристи Срок за уведомяване при недостигнат брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване Цената на екскурзията не включва застраховка "Отмяна на пътуване". При направена          такава, при който и да е застраховател, агенцията не носи отговорност и не          възстановява стойността на застраховката при отмяна на екскурзията. Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на          програмата. При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната          обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска          промяна в програмата. В тези тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на          програмата.
Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус Туристическа застраховка Водач от туристическата агенция Посещение на църквата "Свети Георги", с.Златолист Свободно време в град Мелник Посещение на Роженския манастир Цената не включва: Разходи от личен характер Входни такси за туристически обекти        
"Бус Перник” Ви кани на еднодневна екскурзия до Преподобна Стойна, с. Златолист, Мелник и Роженски манастир. В с. Златолист се намира църквата "Свети Георги", в която е живяла пророчицата Преподобна Стойна. Многобройни са чудесата на Преподобна Сойна, затова мястото е предпочитано от хиляди хора, дошли да я помолят за своето чудо. Роженският манастир е един от най-интересните и важни религиозни и културни центрове на територията на България. Своеобразното му географско положение определя както ролята му на посредник в многовековното културно взаимодействие на балканските народи, така и рядката екзотична красота на заобикалящата го природа. Не по-малко магнетичен е и най-малкият и кокетен град в страната-Мелник. Тук можете да се насладите на традиционни гозби и истинско мелнишко вино!
Преподобна Стойна, с. Златолист, Мелник и Роженски манастир
НОВО